خانه / دانلود / دانلود پاورپوینت مدیریت تغذیه در لارو میگو

دانلود پاورپوینت مدیریت تغذیه در لارو میگو

مدیریت تغذیه

 

مدیریت تغذیه در لارو میگو

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۳۱ اسلاید می باشد. کاملا مصور و از تجربه عملی دانشجویان اخذ شده است.

گوشه ای ازمطلب:

در پرورش آبزیان مسئله غذا و تغذیه از نکات مهم بوده که هر تولید کننده باید بدان توجه خاص داشته باشد چرا که قسمت اعظم هزینه ی پرورش را تغذیه تشکیل می دهد. پرورش میگو به عنوان یکی از زمینه های فعالیت های آبزی پروری در جهان و ایران در حال توسعه و گسترش بوده که در کشور ما به علت وجود مناطق مستعد و سابقه کم از سرعت بیشتری برخوردار است. تغذیه و غذا در یک سیستم پرورش میگو از شاخص ترین عوامل تولید از مرحله لاروی تا عرضه به بازار به حساب می آید که جا دارد توجه بیشتری در این زمینه بشود.

مدیریت تغذیه در سیستم پرورشی باعث می شود که تولید کننده با توجه به مراحل مختلف رشدی میگو غذای مصرفی را انتخاب کند.

از این مرحله به عنوان حساسترین مراحل لاروی میگوها نام برده می شود این حساسیت به دلیل ورود لارو به زندگی است که موجود تغذیه از محیط را آغاز می نماید. در زیر مرحله اول لارو بطور توأم از باقیمانده ذخیره مواد غذایی خود و ا زمحیط تغذیه می کند.

با انجام چهارمین پوست اندازی مرحله مایسیس خاتمه یافته و دوره جدیدی از زندگی، یعنی مرحله پست لاروی آغاز می گردد. در این مرحله از ناپلی آرتیمیا استفاده می گردد و از اسکلتونما و کتوسروس کمتر استفاده می گردد.

نوع غذا مورد استفاده، به مرحله یا زیر مرحله زندگی لارو و مدیریت مرکز بستگی دارد.در صورتی که محدودیتی در دسترسی به غذای زنده وجود نداشته باشد، استفاده از اسکلتونما و ناپلی آرتیمیا بر دیگر مواد غذایی ترجیح دارد.

این فایل شامل:

—مقدمه

شناخت رفتار و عادات تغذیه ای میگو

—فاکتورهای موثر در تغذیه میگو

—عوامل مهم وموثر بر جیره ی غذایی

مراحل —لاروی میگو

—غذادهی لاروها

نوع و میزان غذا

کاربرد ریز جلبکها در تغذیه میگو

اسکلتونما

کتوسروس

آرتمیا

—منابع

۴۰۰۰تومان – خرید

درباره ی ادمین

همچنین ببینید

تاثیر پروتئین های هیدرولیز شده ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لارو قزل آلا در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا

نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی

  نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی بیماری یک پدیده غیر عادی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *